Välkommen till afternoon tea och föreläsning med Cecilia Zadig

Datum: 4 februari 2015
Tid: 14.30 – ca 17.00
Plats: Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98.

Dagens ämne: Kvinnor och ledarskap i svenska medier – en studie omfattande 208 ledande kvinnor i Sverige med Cecilia Zadig.

Kvinnor och ledarskap i svenska medierStudien handlar om de 208 deltagarnas erfarenheter, kunskaper och insikter om kvinnor i ledande ställning i medierna och deras inflytande över medieinnehållet. Den undersöker vilken betydelse ledarskapsutbildning för kvinnor har för kvinnors möjlighet att få ledande positioner inom medieföretag. Vilken roll spelar det för deltagarna att få insikter i kunskapsområdet genus, organisation och ledning? Läs mer om studien här

 Läs artikel i mediavärlden

Läs artikeln i journalisten.se

Cecilia föreläser om kvinnor och ledarskap, coachande ledarskap, kommunikation och om hur viktigt det är att se  konflikthantering som en hävstång för att gå framåt i sitt ledarskap.

Cecilia ZadigCecilia är ledarskapsutvecklare med inriktning Kvinnor och ledarskap, författare, talare,  och har även arbetat som tv-producent, projektledare och reporter på Sveriges Television. Haft förtroendeuppdrag som ordförande i Producentföreningen vid SR-koncernen, den som nu kallas Public service- föreningen.

Läs mer om Cecilia här.

 

Varmt välkommen att höra Cecilia Zadig, njuta av ett härligt afternoon tea och delta i ett kontaktskapande affärsmingel 4 februari 2015.

Afternoon tea serveras från 14.30 och föreläsningen startar kl. 15.00
Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98

Afternoon tea med scones, kaka, frukt och föreläsning kostar:

  • 195 kr för medlemmar i Business in Heart
  • 225 kr om du inte är medlem.
  • Priser exklusive moms.

Alla kvinnor är välkomna. Anmäl dig redan nu eller senast den 1 februari – antalet platser är begränsat! Betalning sker direkt via Paypal eller med kreditkort.
Är du journalist, kontakta anna.lundgren@businessinheart.se för information.

Varmt välkomna!