Nätverksmedlem

Allt detta får du tillgång till som medlem i Business in Heart:

Kontaktnät

Business in Heart är ett affärsnätverk med kontakter inom alla tänkbara branscher. Vi träffas regelbundet, 18–20 gånger per år, och när vi lärt känna varandra kan vi rekommendera varandra i våra respektive personliga nätverk. Med tiden kan du få ett helt gäng ambassadörer, eller ”säljkår” om du så vill, för dig och din verksamhet.

Kompetensutveckling

Till varje nätverksmöte bjuder vi in en extern föreläsare. Syftet är att bidra till att förändra, förenkla och förbättra medlemmars affärer och karriärer. Vid varje nätverksmöte bjuder dessutom en av medlemmarna på sina tre bästa tips från sin verksamhet. Sammanlagt ingår alltså 36–40 utvecklande föreläsningar per år.

Marknadsföring

Alla medlemmar presenterar sig varje gång och har då möjlighet att sprida information om sin verksamhet. Presentationen kan också innefatta en så kallad ”sökning” eller ett erbjudande.

Inspiration

På våra nätverksmöten samlas drivna kvinnor från alla möjliga branscher. Varje möte är ett unikt tillfälle för ingenjörer, kostrådgivare och hunddagisägare att nätverka på samma villkor. Våra möten leder ofta till de mest oväntade idéer och samarbeten.

Rikstäckande nätverk

Möjlighet att nätverka med medlemmar i andra grupper i Sverige. Du har fri tillgång att besöka alla Business in Hearts nätverksgrupper.

Medlemsmatrikel

Du erbjuds en plats att presentera dig och din verksamhet på Business in Hearts webbplats businessinheart.se. Medlemsmatrikel skickas ut en gång om året.

Fördjupning

Varje år arrangerar Business in Heart en uppskattad Utbildningshelg. Då träffas medlemmar från samtliga nätverksgrupper för en intensiv helg med utbildning, mingel och god mat i kreativ miljö. Programmet innehåller föreläsningar och workshops på toppnivå – som förändrar, förenklar och förbättrar våra affärer och karriärer. Medlemmar erbjuds alltid reducerat pris för Utbildningshelgen.

Evenemang

Utöver ovanstående arrangerar Business in Heart flera evenemang varje år med inspirerande föreläsare. Medlemmar är alltid inbjudna till reducerat pris. Till några evenemang välkomnar vi även tidigare medlemmar och ibland också icke medlemmar, som dock betalar fullt pris.

Läs mer om Business in Heart årsabonnemang och vad det  kostar