Nu kör vi – målet är flera fantastiska möten med nya möjligheter

Idag var det Södermalmsgruppens första nätverksmöte för hösten och snart har alla våra sju grupper dragit igång höstterminen. Idag diskuterade vi vikten av att sätta sina mål för sin verksamhet, arbete eller karriär.. Dels det där stora målet – som man nästan inte tror att man kan nå dels de mindre mer realistiska målen. Vi behöver sätta mål och som Susanna Moser (medlem i Södermalmsgruppen) sa: ”Vi ska inte bara ha målen uppskrivna på ett papper, de ska finnas med oss hela tiden i vår vardag.”

Därför vill jag uppmana alla att ta en stund och diskutera dina mål med dig själv.

  1. Mitt drömmål för 2015 ( det stora målet – nästan ouppnåeligt)
  2. För mitt företag/Arbetsgivare/ karriär är det viktigaste målet under hösten…  (Det realistiska målet – ska definitivt kunna nås med lite arbete)
  3.  I Januari 2016 – kommer jag att vara nöjd om…  (det lilla målet, gärna uppdelat på kortare perioder t.ex: veckor. Ska vara lätta att uppnå. Ge dig en ordentlig klapp på axeln varje gång du lyckas.)
Lars G Fröjd

Lars G Fröjd föreläsare – Södermalmsgruppen 27 aug 2015

Att ha sina stora mål framför ögonen gör det också lättare att hitta nya möjligheter i oväntade möten. Morgonens externa föreläsare Lars G Fröjd (CEO, Virtual Management AB) berättade om flera av sina oväntade möten som gett honom affärer, kontakter och fantastiska möjligheter samt fört honom på nya spännande vägar.

Lars talade också om digitaliseringen, allt blir digitalt och det gäller att hänga med samtidigt som nya problem uppstår som när ett kylskåp i USA skickat 70.000st spam-mail.  Det kommer att vara viktigt att följa med i digitaliseringen men eftersom även ”kylskåp” kan skicka mail blir även det personliga mötet återigen blir en viktig faktor för att skapa nya affärer, vi vill ju veta vem vi gör affärer med.

Därför känns det underbart att se fram emot en höst fylld med personliga möten genom nätverkande. Business in Heart håller under hösten 2015, 64 möten med externa föreläsare och sammanlagt 43 timmar av nätverksmingel. Är du medlem*  i Business in Heart är du inbjuden att delta i  den årliga utbildningshelgen  12-13 september med temat Digitalisering.

Vårt mål för hösten 2015 är att skapa fler fantastiska möten, med fantastiska föreläsare som ger alla våra medlemmar, gäster och föreläsare nya möjligheter.

Varmt välkomna att nätverka i Business in Heart.

Anna Lundgren  (Linkedin)
VD

 

* Årets utbildningshelg är öppen för alla som är eller blir medlemmar i Business in Heart, senast den 10 september.  Medlemspriset är 2795 kr (exkl. moms)  för helpension samt konferens på Nynäs Havsbad. Kontakta Anna Lundgren 0708-487058, för mer information.