Kom på en träff i framgångens tecken den 9 mars 2015 och bli inspirerad

Vi uppmärksammar internationella kvinnodagen genom att tillsammans med Företagarna Stockholm Stad bjuda in till en träff med två intressanta kvinnor.

Tid: 07.30 – 09.00
Plats: Företagarna Stockholm Stad, Gamla Brogatan 23B
Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: www.foretagareistorstad.se

Kom och lyssna på två kvinnor som båda fått utmärkelsen Årets Företagare Stockholms stad och träffa fler företagsamma kvinnor.

De kommer att berätta om sin egen företagarresa och ha en dialog kring vad som gjort att just de lyckats. Självfallet har du möjlighet att ställa frågor. Allt för att du ska få möjlighet att ta del av just deras framgångsrecept. Förhoppningsvis finns det något du kan ta med till ditt eget företag.

Varmt välkommen att träffa andra kvinnor som driver företag.

Katarina-Kavat-224x260Catharina Tavakolinia, Kavat Vård, Utmärkelsen år 2015.

”Hon har sett en möjlighet till nytänkande och kvalitetsförbättring i en bransch som utmärks av stadig tillväxt och ökad efterfrågan. Det är en bransch där de traditionella producenterna har haft svårt att möta individuella behov p g a organisatorisk tröghet. Årets företagare har stått upp för sin idé och sin framtidstro trots motstånd från politiska krafter som tror att politisk detaljstyrning kan lösa alla problem.Läs hela juryns motivering

Christina-Wahlström-Mama-Mia-1000-300x311

Christina Wahlström, MamaMia, Utmärkelsen år 2006.

”För 15 år sedan vågade landstingsanställda Christina Wahlström ta steget ut i det okända. Christina startade en mödravårdscentral i egen regi för att få fritt spelrum, verka för förnyelse och skapa service för kvinnan i alla åldrar. Hennes företag Mama Mia AB är nu Skandinaviens största mödravårdsmottagning med specialister inom gynekologi, kvinno- och barnhälsovård under ett och samma tak.” Läs hela juryns motivering