Varför Business in Heart?

I Business in Heart är grundidén en fördjupad kontakt.

Visst kan det ge snabb utdelning ibland att besöka flera olika nätverk eller att träffas ett par gånger per säsong – men vi tror inte på att hatta runt. Det är först när vi träffas regelbundet och över tid som affärsnätverkande gör verklig skillnad.

För det tar tid att lära känna varandra och varandras verksamheter. Det tar tid att få förtroende för varandra. Det tar tid att förstå vad andra behöver och vill ha och på vilket sätt du kan bidra.

Och för att kunna rekommendera en person i ditt personliga nätverk måste du ju känna dig övertygad om att den du rekommenderar verkligen ”levererar” – annars kan ditt eget förtroende naggas i kanten.

För att veta att din kontakt kan leverera måste du först lära känna henne och hennes verksamhet.

Och när man gjort det sker det magiska:

Du har plötsligt ett helt rum fullt av ambassadörer som med stolthet och glädje rekommenderar dig och din verksamhet till sina personliga kontakter så fort de hör talas om någon som behöver en sån som du.

En hel säljkår, bara för dig och din verksamhet!

Testa själv – kom som gäst på ett av Business in Hearts nätverksmöten.
Anmäl dig här

Business in Heart – ett affärsnätverk för kvinnor

Visionen

  • Vi vill skapa arenor för strukturerat affärsnätverkande för kvinnor –lokalt och nationellt.
  • Vi vill inspirera kvinnor att lyfta varandra och att samarbeta på strategisk nivå, med hjärtat och inte med armbågarna.
  • Vi vill bidra till att fler kvinnor blir framgångsrika i sina affärer och karriärer, lyfta fram kvinnor som förebilder för andra kvinnor och –i förlängningen –ett näringsliv med större möjligheter för alla.

Missionen

  • Att ge kvinnor en möjlighet att delta i utvecklande affärsnätverksmöten där vi möter varandra med respekt och öppen attityd.
  • Att utbilda deltagarna i nätverksteknik som används för att lyfta varandra och skapa lönsamma och hållbara företag och karriärer.

Värdegrunden

Business in Heart genomsyras av en vilja att hjälpa, lyfta och stötta varandra och att dela med sig av kunskaper, erfarenheter och kontakter.

Vi behandlar varandra med respekt, vi lyssnar och har en öppen attityd i alla möten.

Allt vi gör inom affärsnätverket utgår ifrån tre nyckelord: förändra, förenkla, förbättra.