Förbättra företagsgemenskapen med fredags-AW
Driva företag

Förbättra företagsgemenskapen med fredags-AW

Att driva företag innebär mycket mer än att bara fokusera på resultat och produktivitet. En viktig, men ofta förbisedd, aspekt är att bygga en stark gemenskap bland medarbetarna. Ett utmärkt sätt att stärka banden och förbättra trivseln på arbetsplatsen är att anordna en after work (AW) på fredagar.

Varför after work?

En AW ger medarbetarna möjlighet att slappna av och socialisera i en avslappnad miljö efter en veckas arbete. Det kan leda till bättre kommunikation, ökad samarbetsförmåga och en starkare känsla av sammanhållning i teamet.

Välj rätt dryck för tillfället

Att välja rätt dryck kan göra stor skillnad för en lyckad AW. En god chardonnay från Vinoteket kan vara det perfekta valet för en varm vår- eller sommarkväll. Chardonnay är en mångsidig vitvinssort som ofta uppskattas av många och passar bra till en rad olika tilltugg.

Vår- och sommar-AW – picknick i parken

När vädret tillåter, varför inte ta med hela teamet ut i friska luften för en picknick i parken? Att byta ut den vanliga kontorsmiljön mot en vacker park kan göra underverk för stämningen. Be alla att ta med sig något att äta och dricka, och organisera en enkel picknick. Detta kan vara ett ypperligt tillfälle att prova något nytt, som en frisk chardonnay från Vinoteket. Det är något som kan förhöja upplevelsen och ge samtalsämnen som kan bidra till en avslappnad och glad atmosfär.