Spara pengar på att outsourca företagets IT
Driva företag

Spara pengar på att outsourca företagets IT

Allt fler företag har upptäckt fördelarna med outsourcing av IT och vilken betydelse den har för verksamhetens tillväxt. Precis som namnet antyder innebär outsourcing inom IT-branschen att låta en leverantör sköta företagets IT. Det är mycket billigare och effektivare att låta en tredje part ta hand om en specifik uppgift i ditt företag än att anställa. Vidare kräver inte alla uppgifter en heltidsanställd och då är det smidigare att outsourca dessa sporadiska uppgifter.

Överväg att outsourca IT till Nordlo

Oavsett om företaget är litet eller stort kommer vissa uppgifter att hanteras effektivare av externa IT-experter, speciellt om ditt företag har siktet inställt på expansion och tillväxt. Genom att ha en IT-leverantör med lång erfarenhet av branschen kan du fokusera 100 procent på ditt företag. Titta bara på IT- och digitaliseringspartnern Nordlo som har blivit topplacerade i Radars årliga undersökning för kundnöjdhet hela nio gånger i rad. Nordlo omsätter 1,4 miljarder och har 740 medarbetare på ett 40-tal lokala kontor i Sverige och Norge.

Hemligheten bakom framgången kan ligga i att Nordlo betraktar digitalisering som ett mänskligt hantverk som förbättrar människors liv. Hållbarhet och närhet är två saker som Nordlo ständigt arbetar med för att främja och utveckla. Genom sitt systematiska hållbarhetsarbete som går i linje med de globala målen för hållbarhet skapar Nordlo ett bättre samhälle. Som du märker har outsourcing av IT en stor nytta som kan handla mer om att spara pengar. Det råder ingen tvekan om att denna typ av mål är framgångsreceptet för företag med målet inriktat på framtiden.

Erbjuder ett brett utbud av IT-tjänster

Nordlo erbjuder ett brett utbud av tjänster inom IT och kan även erbjuda ett helhetsåtagande av företags digitalisering. Tveka inte att ta kontakt med Nordlo om du behöver hjälp med något av följande:

  • Digitalisering och automatisering av manuella processer.
  • Distansarbete, mötesrum och print för medarbetare.
  • Infrastruktur och molntjänster.
  • IT-säkerhet.
  • Projektledning och utbildning.

Täcka kompetensluckor i företaget

Ibland saknar ditt företag helt enkelt kompetensen för att kunna utföra vissa IT-relaterade uppgifter. Outsourcing är ett perfekt sätt att täcka dessa luckor och bana vägen för ditt företag att växa utan några hinder. Genom att låta Nordlo ta hand om din IT behöver du inte oroa dig för att lägga tid, energi och pengar på att anställa personal på heltid. Outsourcing är en mer kostnadseffektiv lösning än att anlita en IT-expert på heltid och göra allt internt. På så sätt kan du skära ner på kostnaderna samtidigt som du får ditt företag att växa och visa upp vad det kan.