Utveckla verksamheten med digitala undersökningar
Driva företag

Utveckla verksamheten med digitala undersökningar

Ett smidigt och effektivt sätt att utveckla ett företag är med hjälp av digitala undersökningar. Du skickar ut webbformulär till kunder och medarbetare och tar reda på vad de verkligen tycker. Viktig information som du behöver för att utveckla verksamheten.

Testa digitala undersökningar

Brukar du skapa egna undersökningar i Google Drive eller något annat program? Det fungerar till viss del, men det uppfattas inte som professionellt. Ju snyggare och bättre undersökningarna är utformade, desto fler kommer att svara. Därför kan det vara smart att använda verktyg som både hjälper dig att snabbt skapa webbformulär, men som också gör att undersökningarna ser riktigt tilltalande och snygga ut. Det gör hela upplevelsen av att besvara frågor bättre. På Ungappeds plattform skapar du enkelt webbformulär med perfekt layout som du kan individualisera. Du väljer om du ska använda färdiga mallar eller om du med några klick ska skapa ett eget webbformulär. De besvarade frågorna sammanställs sedan på ett tydligt sätt, så att du kan analysera svaren. Testa helt gratis.

Fördelen med undersökningar

Det finns en orsak till att du många gånger blir ombedd att svara på frågor när du går in på en sajt. Undersökningar är ett billigt och smidigt sätt att snabbt få reda på vad folk verkligen tycker. Det gäller både kunder och personal. När du skickar ut digitala undersökningar kan de också svara i lugn och ro. Tänka igenom svaren. Det är också lättare att vara lite kritisk i en digital undersökning än när någon frågor oss ansikte mot ansikte. Om du vill att dina medarbetare ska svara riktigt ärligt bör du skicka anonyma undersökningar. Det är ärligheten som ett företag behöver.

Skapa rätt undersökning

Det kan vara klokt att du verkligen tänker igenom vad du vill få fram med undersökningen. Gör den inte heller för stor. Du bör också försöka vara så konkret som möjligt – luddiga frågor får luddiga svar och vice versa.